16 af de bedste aktiviteter og oplevelser på Sjælland (2024)



Sjælland er et overflødighedshorn af oplevelser og seværdigheder. Men hvilke er egentlig bedst?


Indrammet af kilometer- og atter kilometervis af nogle af Europas bedste sandstrande, tæt befæstet med det ene mere historiske bygningsværk efter det andet og med en pulserende storby som evig formidler af oplevelsestilbud er Sjælland en alt-i-én gave til feriefolket.

Hvis du er til oplevelser i skøn natur, er de vidtstrakte kyststrækninger på Syd- og Vestsjælland helt sikkert noget for dig. Småvejene indrammet af vejkantsblomster slynger sig ud og ind mellem kornklædte marker og mindre skovområder og leder ofte ned til en af de mange strande, der findes i det flade terræn.

I Midt- og Nordsjælland er I tæt på det hele. De stemningsfulde badebyer ligger som perler på en snor i nord, og i de centrale områder omkring Roskilde og Lejre befinder I jer i en del af Danmark, som i den grad bærer præg af at have en central plads i vores kulturhistorie.

Med så mange oplevelsesmuligheder bliver spørgsmålet blot: Hvad skal vi vælge?

Det giver vi vores bud på i guiden herunder, hvor vi har udvalgt vores bud på nogle af de allerbedste oplevelser på Sjælland.


Campaya samler alle udlejningssommerhuse ét sted

Se sommerhuse på Sjælland her


Trelleborg


Lidt vest for Slagelse tæt ved Storebælt finder I noget så spændende som en 1000 år gammel vikingeborg.

Tilbage i cirka år 980 blev ringborgen Trelleborg opført af den kendte kong Harald Blåtand. I dag kan I stadig se tydelige spor efter den store kongeborg i det naturskønne område.

I det smukke terræn mellem to åer tårner det græsklædte forsvarsværk sig op og danner en cirkulær vold, som vikingerne i sin tid brugte til at kontrollere de indre borgarealer.

I det beskyttede område kan I se aftegninger af vikingernes langhuse og få et spændende indblik i, hvordan de levede og forsvarede sig mod udefrakommende fjender.

Der er indrettet et meget levende museum på Trelleborg. I kan blandt andet se nærmere på arkæologiske fund, virkelighedstro modeller af vikingernes bygninger og andre rekonstruktioner, som giver jer et klart indblik i vikingernes verden.

Det er også muligt at prøve forskellige spændende aktiviteter, og der afvikles opvisninger og events på museumsområdet. I kan blandt andet prøve kræfter med vikingernes håndværk,skyde med langbuer, kæmpe på krigerpladsen, bage fladbrød og opleve stemningen omkringmadbålet i den rekonstruerede vikingelandsby Slagløse.

I sommerferien og andre ferieperioder kan I møde museets vikinger og opleve vikingernes liv i krigog fred.

Besøg også den store vikingefestival i weekenden uge 28 samt hele uge 29. Her kan I møde handlende, håndværkere og vikingekrigere og blandt andet se et stort slag med mere end 300 vikingekrigere.

Trelleborg tilbyder derudover spændende og sjove aktiviteter for alle målgrupper, som kan bookes på trelleborg-booking@natmus.dk.


Zen-Garden

Et blomstrende paradis midt på Sjælland. Foto: Zen-Garden.

Som at træde ind i et farverigt eventyr.

Sådan er fornemmelsen, når I træder indenfor i den blomstrende have på det midtsjællandske. 

Zen-Garden er skabelsen af en helt unik oplevelse for hele familien, hvor eksotiske blomster og planter, smukke grotter, farverige papegøjer og utallige japanske koi karper danner rammen for en eventyrlig have i særklasse. 

Sidstnævnte kan bryste sig af at være et af Europas største koi anlæg, der samtidig har vundet adskillige internationale priser for dets skønhed.

Hele landskabet bugter sig over 24.000 kvadratmeter og er særligt skabt ud fra inspiration af bjergene i Himalaya. 

Tag familien i hånden og oplev et paradis, der giver jer en stemning, der ligger langt væk fra hverdagen og det ellers så nordiske Danmark. 

Haven har åbent hver dag fra 1. april til 30. september fra klokken 10.00 til 17.00.


Cirkusland

Pirater og prinsesser! Foto: Cirkusland.

I Cirkus Arenas vinterkvarter har det store cirkus etableret et forlystelsesland for alle med hang til de stemningsfulde aftener i cirkusmørket kombineret med et væld af aktiviteter, hvor I blandt andet selv kan lege cirkusartister for en dag.

Cirkusland lidt nord for Slagelse har nemlig samlet alt det bedste fra cirkus i den store park.

I kan blandt andet komme i cirkustræning og træne med de dygtige artister. Hvem ved, måske ender en af jer med at blive stjernen i dagens forestilling!

Der er en masse aktiviteter både ude og inde i parken.

I kan løbe henover et stort vandbassin i oppustelige bolde, fare vild i labyrinten, udfordre hinanden med et slag minigolf, besøge cirkusbyen med de gamle cirkusvogne og sige hej til dens mange indbyggere, prøve karrusellerne og hoppeborgen og meget andet i parken fyldt med cirkussets stjernestøv.

Hver dag afholdes der forskellige forestillinger i parken som cirkusforestillingen, børneforestillinger, søløveshows og meget andet.

I kan også gå en tur i staldene og sige hej til de frække dromedarer og de sjove søløver, der boltrer sig i deres kæmpe store bassin.

Der er i det hele taget masser at tage sig til i Cirkusland, som har åbent i ferieperioderne i løbet af året.


Bakken

Pjerrot deler kærlighed ud på Bakken. Foto: Bakken.

I Dyrehaven nord for København blandt hestevogne og dådyr finder du Dyrehavsbakken, som er intetmindre end verdens ældste forlystelsespark.

”Der er noget om snakken. Der er sjovest på Bakken,” har i mange år været stedets grundfortælling.

Og når I besøger forlystelsesparken, forstår I hurtigt hvorfor. Bakken er i særklasse, når det kommer til fornyelse år efter år, og stedet er et et af de ypperste for hele familien at besøge i Danmark, hvis I er på udkig efter en dag med masser af sjov i formidable omgivelser.

På Bakken finder I alt fra de helt vildeforlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Uanset om I er til vandpjaskeri, sus i maven, vind ihåret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til jer.

Midt på Bakken i det grønne hus bor Pjerrot, som hver dag kl. 15, 16 og 17 underholder med sang ogtrylleri.

Hvad end I er på udkig efter en skøn frokost, en lækker middag eller en farverig is, har Bakken et spisested,der vil falde i jeres smag.

I finder flere end 26 forskellige spisesteder, som står klar til at byde på unikke oghyggelige middage i det grønne.

Bakken kan heldigvis ikke kun besøges i sommerhalvåret.

Både i efterårsferien og weekenderne op til julinviterer Bakken til både høstfest og uhyggelig halloween samt til julefest.

Oplev den skræmmendeRædselsskov, hvor levende væsener spøger eller hop rundt i halmballelabyrinten.

HUSK: Der er altid gratis entré på Bakken!


Hedelands Veteranbane


I finder Danmarks længste smalsporede veteranjernbane i det grønne Hedelandområde cirka 30 kilometer vest for København.

De damp- og motordrevne veterantog kører hver søndag fra maj til september fra Hedehusgård Station i Hedehusene og ud i det smukke landskab, som grundet mangeårige grusudvindinger i dag er særdeles kuperet. Det gør det til en meget smuk tur med grønne bakker og frodige dale til alle sider.

Veterantogene tøffer også afsted på udvalgte dage i efterårsferien og med stemningfulde juletog i weekenderne op til jul.

Undervejs på togturene er det muligt at stige af og på ved otte stationer og mindre trinbrætter, som ligger ved Hedelands spændende udflugtsmål. I kommer blandt andet forbi smukke søer og opdyngede småbjerge, som alle er udgravede og skabt ved menneskehånd. Noget, der i den grad sætter tankerne i gang, når I betragter det smukke og dyrerige landskab med damplokomotivet som lydtapet.

Veterantogene er sammenlignet med de tog, I ellers kender, ret små. Det samme er togsporene, og det betyder, at I får en anderledes og sjov oplevelse rundt i naturen.

Ved endestationen ligger en kæmpestor naturlegeplads og motionsbane, hvor der blandt andet er en overdækket grillplads, gynger og forskellige legeredskaber. Her er der gratis adgang.

Biletter til toget kan købes på Hedehusgård Station eller i toget. Hunde i snor er i øvrigt velkomne til at komme med.

Læs mere på Ibk.dk.


Næstved Kunstforening

næstved-kunstforening

Skøn kunst i smukke omgivelser. Foto: Næstved Kunstforening.

I midten af Næstved lige ved et større parkområde har den lokale kunstforening til huse.

Næstved Kunstforenings formål er at understøtte udbredelsen af god kunst gennem udstillinger, foredrag og øvrig formidling til husets mange besøgende.

Der er særlig stort fokus på at give de mange lokale kunstnere fra Sydsjælland og Enø en platform, som de kan bruge til at gøre deres kunst tilgængelig for omverdenen.

Det gøres gennem forskellige arrangementer og udstillinger i huset, og der afholdes løbende aktiviteter i foreningen henover året.

Det betyder, at der venter jer et spændende besøg i det levende hus fyldt med alskens kunst fra lokale kunstnere som malere, skulptører og kunsthåndværkere, hvis I lægger turen forbi udstillingsstedet på jeres ferie.

I Næstved Kunstforening kan I købe den udstillede kunst, og der er derfor altid noget nyt og spændende at kigge på i de hyggelige lokaler. I kan selvfølgelig også bare besøge stedet og lade kunstens inspiration ramme jer.

Det koster et beskedent beløb på 25 kroner at besøge foreningen for ikke-medlemmer.

Næstved Kunstforenings åbningstider i udstillingsperioder er torsdag til søndag i tidsrummet 12-17. I kan læse nærmere på foreningens hjemmeside www.naestvedkunstforening.dk.


Kragerup Gods

Kragerup Gods

Hos Kragerup Gods er der masser af aktiviteter i trætoppene. Foto: Kragerup Gods.

Kragerup Gods på Vestsjælland er foruden at være et enormt idyllisk og velholdt gammelt gods også et oplevelsescenter uden lige. Særligt hvis du er til leg og aktiviteter i naturen.

Godset er nemlig beliggende midt i et stort skov- og naturområde, og du kan fx udfordre dig selv i klatreparken Go High, hvor forhindringsbaner i varierende sværhedsgrad er indrettet i trætoppene.

Det tager cirka en time at gennemføre en bane, og du kan også være med, hvis du ikke er så glad for højder. Der er nemlig indrettet en højdeskræksvenlig bane, hvor alle kan være med.

På godset kan du også tage et slag fodboldgolf, sejle i kano i voldgraven og prøve den udfordrende mountainbike-bane i skoven.

Når kroppene er ved er være godt brugte, kan I bestille en byg-selv-burger eller et par grillpølser, som I tilbereder i grillområdet i skoven. I kan selvfølgelig også købe en sodavand eller en øl i aktivitetscenterets kiosk, og hvis det skal være rigtig fint og lækkert, byder Restaurant Blixen i godsets smukke og stemningsfyldte kælder på gastronomiske oplevelser i særklasse.

Kragerup Gods danner rammen om mange smukke fester, og de overnattende gæster kan dykke ned i afslappetheden i den gennemrenoverede og luksuriøse wellness-afdeling. Der er virkelig noget for både livsnyderen og adrenalinjunkien på godset!


Sagnlandet Lejre

Sagnlandet lejre vikinger

En hård duel mellem børn og vikinger udkæmpes. Foto: Sagnlandet Lejre.

I Sagnlandet Lejre midt i Nationalpark Skjoldungernes Land kan I for en kort stund opleve på egen krop, hvordan det var at leve i Danmark i meget, meget gamle dage.

Her kan I møde stenalderjægeren og prøve hans bue, I kan lære at kværne korn og bage brødkiks som jernalderbonden, og I kan handle med de hårdføre vikinger eller udfordre dem til sværduel. I kan også prøve en tur i en stenalderbåd, og det er faktisk næsten ikke muligt at opleve alt, hvad stedet har at byde på på en dag.

I skal give jer tid til at gå rundt og snakke med folkene fra de forskellige aldre, prøve deres senge og uldne tøj, og så er det et absolut must at tilberede mad over bål som i gamle dage. I kan låne både grillpander, snobrødspinde og popcornpander af de gæve folk og slå lejr ved et af de varme bål.

I kan også besøge og klappe de søde små geder i deres fold på stedet. Det er altid et hit for familiens mindste medlemmer.

Sagnlandet lejre er et dejligt afbræk fra den travle hverdag og et kig ind i en tid, hvor alting foregik i et noget andet tempo.

På jeres vej tilbage til nutiden er det oplagt at slutte dagen af hos Restaurant Herthadalen, som ligger lige udenfor Sagnlandet. Spisestedet emmer af idyl og gastronomi på meget højt niveau og har særligt fokus på nærhed i spiseoplevelsen. Det betyder, at der blandt andet hentes råvarer fra Sagnlandet, resturantens egen urtehave og det nærtliggende Ledreborg Slot.


Campaya samler de danske udlejningssommerhuse ét sted. Se Campayas enorme udvalg af sommerhuse på Sjælland her.


Næstved Museum

Trompetsøren spiller op til det årlige høstmarked. Foto: Næstved Museum.

I Næstveds gamle, brostensbelagte bymidte ligger Næstved Museums to afdelinger, og I kan godt glæde jer til en arkitektonisk og middelalderlig oplevelse lidt udover det sædvanlige, hvis I lægger vejen forbi museet.

De to museumsafdelinger er etableret i smukke historiske bygninger fra omkring 1400-tallet.

I den ene bygning, Helligåndshuset, finder I en række kulturhistoriske udstillinger med relation til Næstvedegnen. Her er blandt andet en række spændende fund fra vikingerne, der for længe siden havde hjemme tæt ved byen.

I den anden gamle bygning, Boderne, udstiller Næstved Museum keramik- og glaskunst fra Kähler og Holmegaard i den smukke bygning, der oprindeligt blev opført som en art middelalderrækkehuse.

Noget af det mest interessante ved at besøge Næstved Museum er netop at gå omkring i de gamle bygninger, der danner rammen om de nutidige udstillinger.

Helligåndshuset og Boderne er opsigtsvækkende smukke bygninger og levn fra en hel anden tid, hvor kirken havde en markant rolle i samfundet.

Helligåndshuset har været ejet af både kirken og byen og fungeret som blandt andet sygehus for ubemidlede og militærsygehus, og Boderne har været anvendt til beboelse af Næstveds bedre borgerskab.

Men det er bare et kort udpluk af bygningernes rige historie, og det er oplagt at få en guidet tur på museet eller i Næstveds historiske bymidte af en af museets guider, som kan fortælle mange spændende anekdoter fra den gamle bys historie. Det kan I læse mere om på museets hjemmeside. 


Gavnø Slot

Gavnø Slot og sø

På den lille ø Gavnø syd for Næstved ligger et vaskeægte sørøverslot. Foto: Gavnø Slot.

I Karrebæk Fjord syd for Næstved ligger Gavnø, og her ligger et slot med en meget lang historie bag sig.

Den tidligste nævnelse af bebyggelse på øen er fra år 1231, og ifølge slottet selv var der tale om en sørøverborg, hvor beboerne jagtede søfarende i de omkringliggende farvande.

Inspireret af den historie er der i dag et sørøverland ved slottet, hvor I kan prøve forskellige aktiviteter og gå på skattejagt.

Det nuværende slot er opført i rokokostil og er omgivet af en smuk slotspark med forskellige tematiske afsnit. Der er blandt andet en romantisk og svulmende rosenhave med en rosenlabyrint, hvor man kan fortabe sig i de mange blomster.

Der er også et område med afrikanske bjerggeder og -kid, et sommerfugleland og en udfordrende forhindringsbane i trætoppene omkring slottet.

I kan også komme ind i slottet og få en fornemmelse af bygningens lange historie via de forskellige udstillinger og historiske lokaler, ligesom I kan få stillet sulten og tørsten i slottets café eller bryggeri. Der er virkelig noget for enhver smag i det smukke gamle bygningsværk og det store anlæg omkring slottet.


Birkegårdens haver


Midt mellem Holbæk og Slagelse på det vestlige Sjælland ligger der en sand oase for havefolket. Her finder I nemlig Birkegårdens haver, som spænder over alt fra en japansk have til en dansk/engelsk have, en præriehave, en klosterhave og en permahave.

Der er hertil et stort dyreområde med æsler, dådyr, får, minigrise, kaniner og mange andre dyr, som I og jeres børn i mange tilfælde kan komme helt tæt på og kæle med. Det er også muligt at få en tur på æselryg, og hver dag er der også fiskefordringer, hvor børnene kan lege med.

For børn og barnlige sjæle er der hertil minigolf i parkanlægget.

Det er imidlertid de smukke haver, der er det helt store tilløbsstykke. Samlet spænder haverne over mere end 30.000 kvadratmeter, og her er fyldt med farver året rundt.

I den dansk/engelske have er der fx meget smukt om foråret, når alle tulipanerne i deres sirlige farveorden springer ud i fuld flor og danner en smuk farvesymfoni, og i den japanske have kan få en fornemmelse for østens mystik, når I går omkring på stenstierne omkranset af lygter, klippede træer, ventehuse og pavilioner.

Men det er bare et lille udsnit. Der er virkelig meget fint at kigge på i Birkegårdens haver, og når det bliver pausetid, er det oplagt at slå vejen forbi caféen på stedet, hvor I både kan slå jer ned inde og ude i parasollernes eller træernes skygge. 


Ringsted Radiomuseum

ringsted-radiomuseum

Det er hyggeligt at gå på opdagelse i tidslommen i Radiohuset. Foto: Ringsted Radiomuseum.

Ringsted Radiomuseum har gennem mange år samlet en hel masse radioer, tv'er, grammofoner og alskens relaterede teknologiske aggregater i Radiohuset i Ringsted bymidte lige ved det iøjnefaldende, hvidkalkede vandtårn.

Museet formidler danmarkshistorien på en spændende og atypisk måde gennem de mange tekniske apparater, og hvis I besøger museet, får I med garanti et spændende kig ind i en ikke så fjern teknologisk virkelighed, hvor musikken ikke var baseret på internet og apps, men samspillet mellem runde plastplader og en vibrerende nålespids.

De fleste kender selvfølgelig grammofonen, men det er alligevel sjovt for specielt familiens yngste medlemmer at se, hvordan mor og far og bedstemor og bedstefar så fjernsyn og hørte musik.

For de lidt ældre er der masser af genkendelsens glæde at hente i museet, når I går omkring og kigger på de mange gamle fjernsynsmodeller og træradioer, der snildt fylder lige så meget, som en større kommode gør i dag. Det giver god mulighed for at hygge sig på tværs af generationerne, når familiens ældste med afsæt i de fine udstillinger kan fortælle anekdoter fra livet i "gamle dage".

Museet er åbent fra sidst i april til slut september, og entréen inkluderer kaffe og kage.


Ulvsborg Historisk Værksted

Ulvsborg-Historisk-Værksted

Der er masser at prøve og se på Ulvsborg. Foto: Ulvsborg Historisk Værksted.

På det nordvestlige Sjælland mellem Nekselø Bugt og Lammefjorden ligger landets eneste oplevelsescenter med fokus på Danmark i brydningstiden mellem vikingetid og middelalder.

I Ulvsborg Historisk Værksted kan I sammen prøve kræfter med blandt andet byggeri, slyngvævning, madlavning og fx tage et slag nefatavl (vikingeskak) eller et spil "kaste gris".

Madmor står klar ved gryderne, hvor hun fortæller om datidens råvarer og måske har brug for en hjælpende hånd med tilberedningen.

Hver dag kan I desuden blive klogere på våbenbrug og blive trænet af en af Stormandens hirdsmænd. Så fat sværdet eller buen og træn sværdkamp og bueskydning, så I er klar, hvis vinkelvillaen lige pludselig trues af fjendtlige styrker!

Det hele udspiller sig i og omkring en autentisk, rekonstrueret stormandsgård fra den tidlige middelalder. Fra tårnet får man et fantastisk udsyn over gården såvel som de omkringliggende jorde. 

Det 24 hektar store område med marker, smukke enge, skove og vandhuller danner rammen om skønne gåture i et landskab befolket af trolde og med mytiske mørkelunde.

Et besøg på oplevelsescenteret er et garanteret hit for store og i den grad små!

Er I på søgen efter oplevelser for børn Sjælland, så er Ulvsborg Historisk Værksted i den grad anbefalelsesværdigt. God tur! 


WAVES Shoppingcenter

Et af Danmarks største shoppingcentre. Foto: WAVES Shoppingcenter.

110 butikker. 62.000 kvadratmeter. Ubegrænset gratis parkering.

Hvad venter I på? 

Syd for København, i Greve, ligger et af Danmarks største shoppingcentre. Et slaraffenland for bæreposeholdere og ømme fodsåler. 

Centrets shoppingmuligheder ligger alle i stueplanet, så det er nemt og overskueligt at begive sig rundt i de talrige butikker. Samtidig er der højt til loftet, hvor et utal af klare lampeskær lyser centret op og tilfører shoppingturen en hyggelig og behagelig atmosfære.

Om I er på jagt efter den nyeste bestseller i Bog & Ide, den gamle stegepande skal udskiftes med en ny i Imerco, skal på tilbudsjagt i løbesko hos Sportmaster eller noget helt fjerde, så findes butikken for jer hos WAVES. 

Når de ømme ben skal have et hvil, og børnene klager over sultne maver, så er der ingen grund til panik. 

WAVES indeholder naturligvis også et væld af forskellige spisesteder, der er at finde på 1. salen. Sunde retter hos Cafe Korn, spareribs hos Jensens Bøfhus, en tiltrængt cafelatte hos Starbucks. Her finder I samtidig Nordisk Film Biografer.

Læg vejen forbi WAVES, når shoppingtrangen skal stilles og smagsløgene skal forkæles.

Foruden de mange shoppingmuligheder, byder WAVES ligeledes på både minigolf, legeland, legepladser samt et TV hus for de små.


Birkemosehus

birkmosehus

Der nusses med de børnevenlige lam. Foto: Birkemosehus.

Midt i det naturskønne skovområde øst for Slagelse finder I besøgslandbruget Birkemosehus med tilhørende gårdbutik.

Det økologiske landbrug strækker sig over 20 hektar, og på de vidstrakte marker løber 65 menneskevante gotlandske pelsfår og 2-4 væddere rundt.

Når I besøger gården, får I derfor rig mulighed for at komme i nærkontakt med de søde pelsdyr, og værterne på gården viser jer gerne rundt og fortæller og de forskellige processer og faser i driften af et økologisk landbrug. Hvis I gerne vil have en rundvisning, er det en god idé at ringe først for at aftale nærmere.

Udover fårene er der lidt kaniner og høns på Birkemosehus.

I stedets gårdbutik kan I se nærmere på en lang række uld- og skindprodukter fra gårdens produktion. I finder blandt andet masser af huer, halstørklæder, tæpper og tasker i høj økologisk kvalitet i butikken, og det er spændende at gå omkring og ved selvsyn blive klogere på vejen fra mark til krop.

I kan selvfølgelig også købe kødprodukter fra fåreprodkutionen, og i efterårsmånederne er det muligt at købe avlsdyr på gården.

Hvis I interesserer jer for naturen og dyrelivet, er det meget spændende at besøge det økologiske landbrug mellem Slagelse og Sorø.

Søger I efter aktiviteter for børn Sjælland, er Birkemosehus det helt rette sted for jer. Rigtig god fornøjelse!


PanzerMuseum East

Panzermuseum east

I kan kigge nærmere på et væld af militærkøretøjer i museet. Foto: PanzerMuseum East.

Nogle kilometer sydøst for Slagelse ligger et museum for alle med hang til store, kraftfulde krigsmaskiner.

Panzermuseum East huser nemlig Danmarks største privatejede samling af militærkøretøjer. Her er et meget stort udvalg af bæltekøretøjer, kampvogne, lastvogne, motorcykler og sågar et enkelt militærfly, og de store maskiner vækker i den grad begejstring hos de mange store og små besøgende på museet.

Museet har da også forsøgt at gøre formidlingen så levende som muligt, og I kan blandt andet prøve kræfter med FUT-banen (en forhindringsbane), prøve at køre på en af militærmotorcyklerne eller at sidde i cockpittet på museets store fly. I kan også gå på jagt efter de forskellige poster i hallerne og opdage historien på den måde.

Herudover har museet en stor samling af forskelligt andet militærmateriel, ligesom der er en stor plantage lige opad bygningerne, hvor I kan gå en tur eller køre om kap på museets mountainbikes.

Hvis I bliver sultne, kan I besøge Caféen med det passende navn Bomben.

Meget få steder gør det muligt at komme så tæt på de store krigsmaskiner som Panzermuseum East, så hvis I har krigsentusiaster eller mekaniknørder i familien, er det bare om at komme afsted!


Sommerhus på Sjælland

Hvis du har fået lyst til en ferie på øen øst for Storebælt, har vi samlet langt størstedelen af sommerhusene på Sjælland i vores søgemaskine.

Vi samler husene på tværs af landets mange udlejningsbureauer og private, så det bliver lettest muligt at finde den helt rigtige indkvartering til ferien. Læs mere om vores muligheder indenfor sommerhusudlejning på forsiden.