ESPN-Compleet, meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende series en films in één app.

Kijk direct AZ - Ajax Eerste 7 dagen gratis, daarna 14,95 / maand
AZ Ajax
Kijk elke wedstrijd van de Eredivisie

Mis geen minuut: die bal op de paal, de onnavolgbare passeerbeweging en de winnende treffer in de laatste minuut. Met toegang tot ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4 kijk je elk duel van de Eredivisie op je tv of een ander device. Daarnaast krijg je de beschikking over maar liefst 60+ zenders en kan je tot 7 dagen terugkijken. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen van jouw favoriete club.

7 dagen gratis

Ajax
De wedstrijd tussen AZ en Ajax

Op 25 februari vond de wedstrijd tussen AZ en Ajax plaats, een belangrijke ontmoeting in dit seizoen, omdat beide clubs strijden om de vierde plek. In dit Eredivisie-seizoen heeft Ajax het moeilijk tegen AZ.

Tijdens de laatste ontmoeting stond AZ al snel met 1-0 voor door een doelpunt van Van Bommel in de 6e minuut. Ondanks genoeg kansen slaagde Ajax er niet in om te scoren. In de 66e minuut maakte Van Bommel zijn tweede doelpunt voor AZ. De wedstrijd eindigde in het AFAS Stadion met een overwinning van 2-0 voor AZ. Ook de eerdere wedstrijd van het seizoen tussen beide clubs eindigde in een overwinning voor AZ, met 2-1.

Voor beide teams blijft het dit seizoen spannend wie de vierde plaats zal bemachtigen. AZ staat momenteel op de vierde plaats met 55 punten, terwijl Ajax op de vijfde plaats staat met 48 punten. Het seizoen is nog niet voorbij en biedt kansen voor beide clubs. De topscorer bij AZ dit seizoen is Pavlidis, met 26 doelpunten, terwijl Brobbey bij Ajax 17 doelpunten heeft gemaakt.

7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Kijk AZ – Ajax en de eerste 7 dagen gratis

Niks willen missen van meer wedstrijden tussen AZ en Ajax of van de andere Eredivisie wedstrijden dit seizoen? Met CANAL+ stream je waar en wanneer je wilt ESPN Compleet. Toegang tot meer dan 75 tv-zenders en stream je een groot aanbod van films en series voor maar 14,95. Kijk nu de eerste 7 dagen gratis.